هوشمند سازی ساختمان به منظور استفاده بهینه از تجهیزات و امکانات، صرفهجویی در انرژی و تامین حس آرامش و امنیت ساکنین طراحی میشود. طراحی این سیستمها به گونهای است که با تغییر پارامترهای مشخص، میتواند تغییرات موردنیاز را به صورت خودکار انجام دهد. در این مقاله اطلاعات مختصری از هوشمند سازی ساختمان و کاربرد آن ارائه شده و سایت برنا بنیان مرجع آموزش هوشمندسازی ساختمان معرفی شده است. با تیم برنا بنیان همراه باشید. امیدوارم برای شما کاربران گرامی مفید واقع شود.
هوشمند سازی ساختمان به چه معنی است؟!
سیستم مدیریت ساختمان یا هوشمند سازی ساختمان با توجه به نوع کاربری ساختمان طراحی و اجرا میشود. ساختمانهای مختلفی مثل مسکونی، اداری، درمانی، تجاری و غیره قابلیت هوشمند سازی را دارند. هوشمند سازی ساختمان بر اغلب فعالیتهای ساختمان مانند سیستمهای روشنایی، سیستم تهویه، بازوبستهشدن در ساختمان و غیره نظارت دارد.
شما میتوانید با هوشمند سازی ساختمان، لوازم و سیستمهای خانه یا محل کار خودتان را به یک سیستم مشترک وصل کنید. سیستم مدیریت ساختمان این امکان را به شما میدهد که از راه دور هم بتوانید ابزار و تجهیزات منزلتان را کنترل نمائید. هزینه هوشمند سازی ساختمان ممکن است در اول بنظر زیاد بیاید ولی با گذشت زمان و کاربرد این سیستم این هزینه به شما برمیگردد.
اجزای سیستم مدیریت ساختمان
یک سیستم مدیریت ساختمان شامل بخشهایی مثل بخش کنترلی، بخش بهینهسازی و بخش نمایشدهنده میباشد. تمامی این بخشها روی سیستمهای مختلف ساختمان به طور کامل تسلط دارند. سیستم مدیریت ساختمان میتواند به بخشهای مهمتر مانند تامین برق اضطراری ، اعلام حریق و سیستمهای ایمنی متصل شود.
سیستمهای هوشمندسازی اگر با دقت بالایی طراحی شوند، خطای کمتر و به طور کلی سرعت بیشتری نسبت به نیروی انسانی دارند. این سیستمها با قابلیت تغییرپذیری که دارند با نیاز ساختمان هماهنگ میشوند که سبب طول عمر ابزارهای روشنایی، گرمایی و سرمایشی میشود. مدیریت ساختمان یا bms به سیستم کنترل مرکزی، سنسورها، تایمرها و … برای ارائه خدمات بهتر نیاز دارد. سیستم مدیریت ساختمان میتواند با تنظیماتی که میدهیم، افرادی را که به آن دسترسی دارند را کم و زیاد کند. برای دریافت خدمات هوشمند سازی BMS باید به متخصصین این حوزه درخواست داد تا مطابق نیاز ما آن را طراحی کنند.
آموزش هوشمند سازی ساختمان
در زندگی امروزه و با پیشرفتهای عصر تکنولوژی، رشته جدید و پر رونق آموزش bms وارد صنعت ساختمانها شد. آموزش دیدن در این زمینه شغل جدید و پر سودی برای کارجو فراهم میکند. کار با هوش مصنوعی و مواردی از این قبیل به شرط آموزش درست چندان هم سخت و پیچیده نیست.
آموزش bms
با آموزش دیدن در زمینه bms میتوان انواع سیستمهای هوشمند را طراحی کرد. برای طراحی و کار با خانه هوشمند باید تمام تجهیزات ساختمان مثل موتورخانه و سیستمهای الکتریکی کنترل شود. برنامهنویسی برای کنترلها و برقراری ارتباط بین دستگاهها هم قدم بعدی است. آشنایی با تاسیسات برقی و مکانیکی در آموزش هوشمند سازی ساختمان bms خیلی تاثیرگذار است.
این نکته هم فراموش نشود که سیستم bms تفاوتهایی با خانه هوشمند دارد. سیستم bms به طور کلی توسط اپراتور اداره میشود ولی در خانه هوشمند بیشتر کنترل تجهیزات در اختیار کاربر قرار دارد. خانه هوشمند اغلب سیستم سرمایشی و گرمایشی را کنترل میکند و بیشتر تغییرات به صورت دستی انجام میگیرند. هزینه سیستم bms هم ممکن است از خانه هوشمند بیشتر باشد و اغلب برای ساختمانهای تجاری یا برجهای مسکونی بلند مرتبه مناسبتر هستند.
فواید آموزش دیدن سیستم هوشمندسازی
به دلیل افزایش ساخت و سازها هر پروژه به یک متخصص در این زمینه نیاز دارد. آموزش هوشمندسازی ساختمان به صورت تخصصی و جدی در پیداکردن بازار کار مناسب به شما کمک بزرگی میکند. تخصص هوشمندسازی هنوز هم جای پیشرفت زیادی دارد و بازار کار این رشته اشباع شده نیست. افراد زیادی در این زمینه به صورت تخصصی فعالیت ندارند. شما میتوانید با داشتن اطلاعات کامل و کاربردی در این زمینه موقعیتهای شغلی مطلوبی بهدست بیاورید.
آموزش رایگان هوشمند سازی ساختمان
برای بهدستآوردن اطلاعات کامل و آموزش هوشمندسازی ساختمان لازم نیست زمان زیادی در سایتهای مختلف یا مراکز آموزشی گوناگون صرف کنید. سایت برنا بنیان آموزش رایگان هوشمند سازی ساختمان را برای شما فراهم کرده است تا بتوانید راحتتر وارد بازار کار شوید. شما با آموزش هوشمندسازی ساختمان میتوانید نحوه کار با سیستمها و کنترل آنها را به طور کامل یاد بگیرید. اطلاعات بیشتر راجع به اهمیت و مزایای هوشمند سازی ساختمان کسب میکنید. نکته مهم دیگر تلاش و پشتکار کارآموز در زمینه یادگیری است.
سرفصلهای آموزش هوشمندسازی ساختمان bms شامل مواردی مثل طراحی سیستم، کنترل و برنامهریزی و غیره میباشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایت برنا بنیان میتوانید به صفحه اینستاگرام، فیسبوک، لینکدین و بخش درباره ما سر بزنید. مشاورین ما در صورت هرگونه ابهام در اسرع وقت میتوانند به شما کمک کنند؛ کافی است تماس بگیرید.