بازسازی ساختمان و انواع و الزامات آن

بازسازی ساختمان و انواع و الزامات آن

از عملیات‌های پرطرفدار و پرتقاضا بین تمامی افرادی که دستی بر ساختمان‌سازی و خرید و فروش ملک دارند، بازسازی ساختمان است. در این عملیات ترمیم و مرمت بنای ساختمان به منظور افزایش کیفیت نما و طول عمر بیشتر صورت می‌گیرد. البته لازم به ذکر است که بازسازی ساختمان مراحل خاص خود را داشته و بسیار تخصصی است. برای آشنایی با شرایط بازسازی ساختمان و انواع‌ و الزامات آن با پیشگامان برنابینان همراه باشید.

 

بررسی دلایل بازسازی ساختمان

ممکن است هر شخص حقیقی یا حقوقی که درخواست بازسازی ساختمان را می‌دهد، دلایل مختلفی برای اینکار داشته باشد اما در ادامه مهم‌ترین دلایل بازسازی ساختمان را در ادامه بیان می‌کنیم.

  • تغییر کاربری سازه: گاهی اوقات مالک یک ساختمان اقدام به تغییر کاربری سازه می‌کنند. مثلاً دکوراسیون داخلی بنا باید مطابق با کاربری که قرار است در آن اعمال شود تغییر کند. شاید حتی نیاز به خدمات سیستم هوشمند سازی ساختمان و BMS برای امنیت بهتر سازه جدید باشد‌.
  • تغییر دکوراسیون داخلی: گذر وقت در محیطی که اصول اصلی در آن رعایت نشده است مثلاً نورگیر مناسب نداشته یا فضای پرت زیاد دارد، می‌تواند باعث کاهش راندمان کاری یا کاهش کیفیت زندگی‌ شود. بنابراین می‌توان با بازسازی ساختمان و تغییر دکوراسیون داخلی و ترمیم ساختمان فضای جدید و پر انرژی جدیدی را تشکیل داد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ خدمات طراحی و معماری داخلی ساختمان می‌توانید با پشتیبانی سایت تماس حاصل فرمایید.
  • فرسودگی سازه: عوامل مختلفی مانند حوادث طبیعی، ساخت و ساز ساختمان‌های مجاور و قدمت سازه باعث فرسودگی ساختمان می‌شوند. در این حالت ساختمان نیاز به بازسازی پیدا می‌کند.

 

قدم به قدم مراحل بازسازی ساختمان

در ادامه به اقداماتی که لازم است در طی بازسازی سازه انجام شود اشاره کرده و لیست کارهای بازسازی را که لازم است انجام شود چک می‌کنیم.

 

مراحل بازسازی ساختمان

 

مشاوره با متخصص

اولین قدم برای شروع بازسازی مشاوره با افراد زبده و متخصص است. کسانی که واقعا در زمینه بازسازی و سازه شناخت و تجربه کافی داشته باشند و بدانند ساختمان به چه مواردی برای ترمیم و بازسازی نیاز دارد. باید تحقیق و پرس‌وجو را شروع کرده و مراکزی که ارائه دهنده کلیه خدمات پیمانکاری و مشاوره ای هستند را پیدا کرده و از آنها کمک بگیرید. می‌توانید روی مشاوران برنابینان هم حساب ویژه‌ای باز کنید و با خیال راحت مشاوره لازم را دریافت کنید‌.

تخریب سازه

تخریب ساختمان بسیار حساس و مهم است و باید زیر نظر افراد متخصص به صورت حرفه‌ای انجام شود. اگر در این کار اصول ایمنی و اصول تخریب به درستی رعایت نشود، خطرات و صدمات زیادی به ساختمان‌های مجاور و نیروهای انسانی وارد می‌کند.

شروع بازسازی ساختمان

پس از اتمام موفقیت آمیز تخریب نوبت بازسازی ساختمان قدیمی و شروع نو سازی می‌رسد. متخصصین با رعایت نکات استانداردسازی و ایمنی اقدام به بازسازی سازه می‌کنند. مالک پیشنهادات و انتظارات خود را به متخصصان منتقل کرده و آنها کار خود را شروع می‌کنند.

نازک کاری و زیبا سازی

در این مرحله که نیاز به گچ‌کاری و سفیدکاری است. عموما از متریال مرغوب برای سفیدکاری استفاده می‌شود تا به مرور زمان کیفیت و درخشش خود را از دست نداده و سالم باقی بماند. نورگیرها و پنجره‌ها، کف و کناف کاری سقف، کاغذ دیواری و… همگی در این مرحله‌ انجام می‌شوند. می‌توانید در این مرحله قسمت‌های مهم برای قرارگیری پایه دوربین و دوربین‌ مدار بسته‌ هم مشخص کنید. مخصوصا اگر یک ساختمان اداری را بازسازی می‌کنید، لازم است مقالهٔ مزایا و معایب دوربین مداربسته برای ساختمان های اداری کدام است؟ را مطالعه کرده و سپس با دید باز اقدام به نصب دوربین و هوشمند سازی ساختمان کنید.

بازسازی داخلی

در این مرحله دیوارها نیاز به تخریب و حذف نداشته باشند، نازک کاری و زیباسازی شروع می‌شود. سقف تکمیل شده و کف را هم با انواع سرامیک، لمینت و کفپوش سه بعدی و… می‌پوشانند. مهم‌ترین بخش خانه یا هر بنای دیگری یعنی آشپزخانه هم طبق سلیقه و درخواست مالک بازسازی و تکمیل می‌شود. سپس سرویس بهداشتی و اتاق خوابها از تعویض کمد دیواری‌ها گرفته تا رنگ و مدل درب همگی بازسازی می‌شوند.

 

انواع بازسازی ساختمان

تا اینجا مرور کردیم که بازسازی ساختمان چیست و دقیقا در طی بازسازی سازه چه اقداماتی انجام می‌شود. در ادامه‌ درباره انواع بازسازی ساختمان صحبت مختصری خواهیم داشت.

 

انواع بازسازی ساختمان

 

ساختاری

در این نوع بازی‌سازی به جزییات بیشتری توجه می‌شود تا فضای بهتری برای کار و زندگی حاصل شود. مثلاً طراحی دوباره نقشه ساختمان و بازسازی زیرزمین و بازی‌سازی تاسیسات مثل لوله‌کشی و سیم‌کشی ساختمان و… در دسته‌بندی این نوع بازی‌سازی قرار می‌گیرند.

تزیینی

ترمیم و بازسازی دیوارها، اجرای سقف کاذب و کناف، کف‌سازی و رنگ‌آمیزی و تغییر دیوارها، نور پردازی، نمای ساختمان، هوشمند سازی ساختمان  و… در این مرحله قرار دارد. آیا مقاله هوشمندسازی ساختمان چه اهمیتی دارد و مزایا و معایب آن کدام است؟ را در سایت مشاهده کرده‌اید؟ اگر قصد هوشمندسازی دارید، این مرحله از بازسازی بهترین زمان ممکن برای این کار است.

 

کلام آخر

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره می‌توانید با مشاورین سایت در تلگرام و اینستاگرام در تماس باشید و از فعالیت‌های برنابینان مطلع شوید. ضمنا پیشنهاد می‌شود حتما درباره‌ی مزایا و معایب دزدگیر اماکن در ساختمان های اداری چیست؟ چندین مقاله معتبر مطالعه کنید تا حین بازسازی ساختمان بتوانید از خدمات خرید و نصب دزدگیر و دوربین‌ مدار بسته‌ سایت به بهترین نحو استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *