قوانین نصب دوربین مداربسته کدام است؟

قوانین نصب دوربین مداربسته

قوانین نصب دوربین مداربسته موضوعی است که قصد داریم به آن بپردازیم. یکی از دستگاه‌ها و تجهیزاتی که در سال‌های قبل به یک وسیله بسیار کاربردی تبدیل شده و باعث شده است که امنیت افراد در مکان‌های مختلف زیاد شود، دوربین‌های مداربسته هستند. از زمانی که نصاب دوربین‌ مداربسته در تهران و شهرهای دیگر و نیز در مکان های مختلف رایج شد، تا حدودی از میزان دزدی‌ها و جرم‌هایی از این دست کم شد. دوربین‌های مداربسته در مکان‌ها مختلفی مثل موزه‌ها، فروشگاه‌ها، مراکز تجاری، خانه‌ها، شرکت‌ها و… نصب می‌شوند و امنیت این مکان‌ها را نسبت به قبل بیشتر می‌کنند.

البته یک سری قوانین درباره‌ی دوربین‌های مداربسته و نحوه‌ی نصب کردن آن‌ها وجود دارد که حتما در زمان خریدن دوربین مداربسته و نصب کردن آن باید به این قوانین توجه کرد. اگر قوانین نصب دوربین مداربسته را به خوبی رعایت کنید و به درستی دوربین مداربسته را نصب کنید، نباید جریمه‌هایی که برای رعایت نکردن قوانین وجود دارد و در نظر گرفته شده است را پرداخت کنید. در کانال تلگرام تعدادی از این قوانین را برای شما بازگو کردیم و در زیر هم به چند نکته و قوانین درباره‌ی دوربین‌های مداربسته اشاره می‌کنیم.

مکان‌های مجاز برای نصب کردن دوربین مداربسته

اگر بخواهیم یکی از مزیت‌های دوربین‌های مداربسته را برای شما بگوییم، حتما به افزایش دادن امنیت یک مکان اشاره می‌کنیم. دوربین‌های مداربسته زمانی که در یک مکان نصب می‌شوند، هر اتفاقی که در آنجا رخ بدهد را ضبط می‌کنند. همین مورد باعث شده تا نصب کردن دوربین مداربسته در هر جایی ممکن نباشد. از جاهایی که نمی‌توانیم در آن‌ها دوربین مداربسته نصب کنیم، می‌توانیم به سرویس‌های بهداشتی، آسانسور، اتاق پرو و… اشاره کنیم. چون این مکان‌ها، مکان‌هایی خصوصی به حساب می‌آیند. برای تشخیص دوربین مخفی و ترفندهای آن می‌توانید از برنابنیان کمک بگیرید تا از نبودن دوربین مداربسته یا دوربین مخفی در این مکان‌ها مطمئن شوید .

در مکان ‌های عمومی ما اجازه دارین که برای افزایش دادن امنیت دوربین مداربسته نصب کنیم. البته باید قوانین نصب دوربین مداربسته را باید رعایت کنیم تا از خدمات دوربین مداربسته بتوانیم استفاده کنیم.

 

قوانین نصب دوربین مداربسته و مکانهای مجاز

 

معرفی قوانین نصب دوربین مداربسته

یک کشور برای اینکه راحت‌تر و بهتر بتواند وضعیتی که دارد را کنترل کند و به خوبی آن را مدیریت کند، در زمینه‌های مختلف قوانینی را به وجود آورده است. در کشور ما هم ایران قانون‌های زیادی برای موارد و مسائل مختلف وجود دارد. چیزی که جالب است، این است که چند قانون در قانون اساسی مربوط به نصب دوربین مداربسته می‌باشد که ما ۳ تا از آن‌ها را در زیر برای شما می‌نویسیم و توضیح می‌دهیم.

  • اصل ۳۵ قانون اساسی کشورمان می‌گوید که بازرسی کردن نرساندن نامه‌ها ضبط کردن مکالمه‌های تلفنی و پخش کردن و فاش کردن آن‌ها، برملا کردن و افشا کردن مخابره‌های تلکس‌ها و تلگراف‌ها، فال گوش وایسادن و به قولی استراق سمع کردن و جاسوسی کردن اگر حکم قانونی داشته باشد، مجاز وگرنه از کارهایی هستند که ممنوع می‌باشد. به همین دلیل فقط نیروهای انتظامی می‌توانند از وسایل مختلف و محصولات دوربین مداربسته برای جلوگیری کردن از جرم‌های زیاد استفاده کنند. این یکی از قوانین نصب دوربین مداربسته است.
  • اصل ۲۲ قانون اساسی هم می‌گوید که حیثیت، جان و مال افراد، حقو و مسکن و شغل‌شان باید از هر آسیبی دور و در امان باشد. با توجه به این اصل یکی از بهترین وسایل که از آسیب رسیدن به موارد بالا جلوگیری می‌کند، دوربین مداربسته می‌باشد.
  • ماده ۴۱ در منشور حقوق شهروندی هم می‌گوید که نصب کردن تجهیزاتی که صوت و تصویر را ضبط می‌کنند در مکان‌هایی مثل فروشگاه و مکان‌های عمومی و… ممنوع است ولی اگر قوانین نصب دوربین مداربسته رعایت بشود، مشکلی ندارد.

قوانین دیگری هم درباره‌ی نصب دوربین مداربسته در قانون‌های مختلف کشورمان ایران وجود دارد که شما می‌توانید بقیه آن‌ها را در اینستاگرام ما ببینید.

قوانین نصب دوربین مداربسته در آپارتمان

قانون‌هایی که برای نصب کردن دوربین مداربسته در قانون‌‌های مختلف کشورمان ایران وجود دارد اما یک سری قوانین هم وجود دارد که برای مکان‌های مختلف است. یکی از این قوانین مربوط به اپارتمان‌ها است. اگر قرار باشد که در آپارتمان دوربین مداربسته نصب شود، لازم است که خبر انجام دادن این کار را به همه‌ی افرادی که در آن آپارتمان ساکن هستند، برسانیم و آن‌ها را از انجام این کار باخبر کنیم. اگر همه موافق نصب دوربین مدار بسته بودند، اول از همه مشاوره دوربین مداربسته رایگان و حرفه‌ای را از افراد ماهر بگیرید و بعد دوربین مداربسته مناسب را نصب کنید.

شخصی که برای نصب دوربین مداربسته می‌آورید باید قوانین نصب دوربین مداربسته را بداند و آشنایی با انواع تجهیزات دوربین مداربسته داشته باشد. اما اگر فقط یک نفر از افراد ساکن در آپارتمان موافق نصب کردن دوربین مداربسته نباشد، نمی‌توانید که دوربین مداربسته را در آپارتمان نصب کنید.

 

قوانین نصب دوربین مداربسته در آپارتمان

 

قوانین نصب دوربین مداربسته در کوچه

همه‌ی ما می‌دانیم که کوچه یک مکان عمومی است و بر اساس قوانین نصب دوربین مداربسته می‌توانیم در آنجا دوربین مداربسته نصب کنیم. ما می‌توانیم آموزش نصب دوربین مداربسته به صورت گام به گام را ببینیم و در کوچه دوربین مداربسته نصب کنیم. اما نصب کردن دوربین در کوچه ۲ شرط دارد.

  1. نصب کردن دوربین مداربسته در کوچه را به همسایه‌ها اطلاع بدهیم و بگوییم که کوچه دارای دوربین مداربسته است.
  2. دوربین مداربسته را طوری در کوچه نصب کنید که به خانه و حیاط همسایه‌ها دید نداشته باشد.

اگر به این دو شرط توجه کنید و آن را رعایت کنید می‌توانید در کوچه دوربین مداربسته نصب کنید. شما می‌توانید آموزش نصب دوربین مداربسته آنالوگ را از مجموعه‌ی برنابنیان دریافت کنید.

 

قوانین نصب دوربین مداربسته در ادارات دولتی

یکی دیگر از مکان‌هایی که داشتن دوربین مداربسته باعث می‌شود تا امنیت آنجا زیاد شود، اداره‌های دولتی هستند. در اداره‌های دولتی هم مثل بقیه‌ی جاها باید قوانین نصب دوربین مداربسته را رعایت کنیم. همچنین اگر شرایطی هم برای نصب کردن دوربین مداربسته وجود دارد باید شرایط نصب دوربین مداربسته را هم رعایت کرد. یکی از شرایطی که برای نصب کردن دوربین در ادارات دولتی باید رعایت کرد، این است که حتما برای نصب دوربین در اتاق‌های کارمندان باید از آن‌ها اجازه گرفت.

دومین شرط از شرایط، نصب نکردن دوربین در جاهایی از اداره‌ی دولتی است که حریم شخصی افراد از بین می‌رود و سومین شرط هم اطلاع دادن به کارکنان آن اداره از نصب شدن دوربین مداربسته در اداره می‌باشد. آموزش نصب دوربین تحت شبکه و ویژگی و مزایای آن را اداره‌ها می‌توانند از مجموعه برنابنیان دریافت کنند.

 

قوانین نصب دوربین مداربسته در ادارات دولتی

 

کلام آخر

گفتیم که نصب کردن دوربین‌های مداربسته هیچوقت نباید بدون توجه به قوانین نصب دوربین مداربسته اتفاق بیافتد و همیشه باید قوانین را رعایت کرد. چندتا از این قوانین را هم برای شما گفتیم و توضیح دادیم. همچنین گفتیم که می‌توانید از برنابنیان هم برای انجام دادن این کار کمک بگیرید.

شما می‌توانید از طریق تماس با برنابنیان این اطلاعات را به دست آورید. اگر نمی‌توانید به مجموعه برنابنیان اعتماد کنید، می‌توانید یک خلاصه‌ای را درباره برنابنیان بخوانید تا اعتماد شما به برنابنیان افزایش پیدا کند و همچنین برنابنیان را بهتر بشناسید. شما می‌توانید همچنین از برنابنیان بپرسید که نکات نصب دوربین مداربسته و ترفند‌های قبل از نصب دوربین چیست؟ و جواب خوب و کاملی را از کارشناسان برنابنیان دریافت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *