مزایا و معایب دوربین مداربسته برای ساختمان های اداری کدام است؟

مزایا و معایب دوربین مداربسته برای ساختمان‌های اداری

قبل‌تر‌ها بشر تا این حد احساس نیاز به وجود دوربین مدار بسته نمی‌کرد. با گذشت زمان و بیشتر شدن احتمال سرقت و حمله به مکان‌های اداری تقریبا تمام ساختمان‌های اداری و مشابه مجهز به دوربین‌های مداربسته بسته شده و این باعث افزایش امنیت و تحت نظر بودن دقیق هر مکان شده است. در ادامه درباره انواع دوربین، مزایا و معایب دوربین مداربسته در ساختمان های اداری و این سوال که چرا باید از دوربین مدار بسته استفاده کنیم و چه مزایایی دارد؟ بیشتر صحبت می‌کنیم. پس همراه ما باشید.

 

معرفی ۳ دوربین مدار بسته برای ساختمان‌های اداری

با پیشگامان برنابینان همراه باشید تا چند نمونه از مناسب‌ترین دوربین های مداربسته را برای ادارهٔ شما معرفی و مزایا و معایب دوربین‌ مداربسته را برایتان باز گو کنیم.

دوربین مدار بسته بولت

دوربین مداربسته بولت باریک بوده و به دوربین ماتیکی هم معروف است. یکی از دوربین‌های مناسب برای اماکن اداری است و کارآیی مناسبی هم دارد. احتمالا برای شما هم این پرسش که امنیت دوربین مدار بسته چیست؟ پیش آمده باشد‌. باید بگوییم که این مدل دوربین را می‌توان به صورت ناشناس و مخفی هم نصب کرد جوری که در دید نباشد و به خوبی‌ امنیت را در مکان برقرار کند. به علاوه این دو بین PI 66 درجه دارد که دوربین را در برابر شرایط نامساعد آب و هوایی مقاوم کرده است.

دوربین مدار بسته لامپی

یکی از بهترین دوربین‌های ۳۶۰ درجه که برای جمع آوری اطلاعات و برقراری امنیت محیط بسیار کاربردی و مفید است. در بین محصولات دوربین مدار بسته دوربین ۳۶۰ درجه برای ادارات بیشترین فروش و استفاده را دارد چرا که خیلی راحت می‌شود آن‌ها را بدون اینکه مشخص شوند روی سرپیچ لامپ بست و برای ادارات حفاظتی از آن بهره برد.

دوربین مدار بسته PTZ

این مدل به نام دوربین مدار بسته اسپید دام یا (PTZ) معروف است. این دوربین از این جهت که می‌تواند بخش زیادی را مورد پوشش قرار دهد برای اداره‌ها کاربردی است و بیشتر در فضای باز استفاده می‌شود. این دوربین قابلیت زوم اپتیکال و دیجیتال دارد و از این رو برای محیط‌های سر باز بهترین انتخاب است.

 

مزایا و معایب دوربین مداربسته برای ساختمان‌های اداری

با ورود هوش مصنوعی به دنیای دوربین‌های مداربسته این محصولات نسل جدید کمک‌های بسیاری به مردم مخصوصا ساختمان‌های اداری صنعتی کرده است. البته ورود این دوربین‌ها مزایا و معایبی هم برای افراد و سازمان‌ها داشته است که در ادامه به برخی از مزایا و معایب دوربین مداربسته اشاره می‌کنیم.

 

مزایا و معایب دوربین‌ مداربسته برای ادارات دولتی

 

مزایا

  • جلوگیری از وقوع حادثه و جرم: از وقتی دوربین‌های مداربسته در اداره‌ها نصب شده‌اند آمار و گزارشات سرقت و حمله بسیار پایین آمده است و به نوعی بازدارنده عمل می‌کنند.
  • نظارت دقیق بر کارکنان و مراجعین: در بسیاری از ادرات و محیط‌های باز لازم است بر نحوه فعالیت‌ها، طبیعت، ماشین‌ها و دستگاه‌ها نظارت شود و این کار با کمک دوربین مداربسته راحت‌تر انجام می‌شود.
  • احساس امنیت: نصب و راه‌اندازی دوربین‌ مدار بسته در اداره‌ها باعث شده است افراد احساس امنیت بیشتری داشته و بازدهی کاری آنها بهتر شود.
  • هوشمند سازی ساختمان: با کمک دوربین مداربسته بسته و آموزش هوشمند سازی ساختمان bms در همین سایت می‌توانید یک ساختمان هوشمند داشته و تمام موارد مانند ضبط صدا،‌ ضبط تصاویر و… را کنترل کنید.

 

معایب

  • احساس زیر نظر بودن: گاهی اوقات در برخی قسمت‌های اداره نصب دوربین باعث ایجاد حس ناخوشایند در افراد می‌شود.
  • عدم داشتن حریم خصوصی: بسیاری از افراد و کارکنان در صورتی که متوجه شوند کارفرما بدون اطلاع آنها دوربین نصب کرده‌اند از اینکه حریم خصوصی ندارند دچار احساسات بدی می‌شوند.
  • هزینه‌های تعمیر و نگهداری: دوربین مداربسته هزینه‌هایی از جهت تعمیر و نگهداری و حتی نصب به خریداران متحمل می‌کند که در برخی موارد ممکن است برای خریدار خوش‌آیند نباشد. اگر با اهمیت هوشمند سازی ساختمان و مزایا و معایب آن آشنا باشید متوجه این مسئله هستید که هزینه بالا ممکن است یکی از عیب‌های دوربین مدار بسته و ساختمان هوشمند باشد اما از مزایای آن که باعث تحت کنترل بودن همه چیز می‌شود نمیتوان چشم‌پوشی کرد.

نکات مهم خرید دوربین مدار بسته

  • قابلیت دید در شب: اغلب دوربین‌ها دارای این ویژگی هستند. فناوری دید در شب با کمک چراغ‌های ال ای دی اطراف دوربین حاصل می‌شود.
  • رزولوشن و وضوح تصویر: وضوح تصویر بسیار مهم است امروزه اکثر دوربین‌ها و دوربین‌های موجود در سایت با لنز ۲ مگاپیکسلی دارای کیفیت فول اچ‌دی هستند. اما برای کیفیت بیشتر و اداراتی که حساسیت بالایی دارند می‌توان از لنزهای ۴ و ۶ مگاپیکسلی هم استفاده که البته نایاب بوده و قمیت بالایی هم دارند.
  • منبع تغذیه: مزایا و معایب دوربین مداربسته را بالاتر بررسی‌ کردیم. اما نحوه برق رسانی به دوربین مدار بسته‌ هم می‌تواند از معایب دوربین مدار بسته باشد البته اگر شرایط مهیا باشد مشکلی پیش نخواهد آمد. به صورت کلی دوربین‌ها به جهت حساسیتی که دارند نیاز به آداپتور برق ۱۲ ولت دارند. اگر تنها چند دوربین‌ در دست باشد می‌توان آنها را تک به تک به برق متصل کرد اما در دوربین‌های تعداد بالا آداپتور لازم است.
  • دوام در برابر رطوبت و غبار:‌ متریال به کار رفته در ساخت دوربین‌های مدار بسته غالبا پلاستیک یا فلز هستند. هنگام نصب دوربین بیرون از اداره در محیط باز لازم است جنس بدنه‌ دوربین جوری انتخاب شود که در برابر رطوبت و غبار مقاومت کافی داشته باشد.

مزایا و معایب دوربین‌ مداربسته برای اداره های دولتی و خرید آن

کلام آخر

برای دریافت انواع راهنمایی و مشاوره دوربین مداربسته جهت خرید و نصب با تیم پیشگامان برنا بینان تماس حاصل فرمایید و پس از کسب اطلاعات لازم خریدتان را نهایی کنید.

می‌توانید انواع آموزش‌ها و راهنمایی ها را از طریق صفحه اینستاگرام و کانال تلگرام سایت پیگیری و بررسی کنید. در بالا مزایا و معایب دوربین های مداربسته را بررسی و نکات لازم جهت انتخاب و خرید آنها را بیان کردیم امیدواریم که برای خرید بهتر راهگشا باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *