تکنولوژی POE در دوربین مداربسته چیست؟

تکنولوژی poe و مزایا و معایب آن

سیستم برق رسانی با تکنولوژی POE

همه‌ی دوربین مداربسته‌ها نیاز به تغذیه و برق‌رسانی دارند. برق‌رسانی دوربین مداربسته IP به دو صورت آداپتوری یا تکنولوژی PoE انجام می‌شود. در حالت معمولی با توجه به نوع دوربین مداربسته از آداپتورهایی با آمپرهای متفاوت استفاده می‌شود ولی در حالت PoE تغذیه برق دوربین مداربسته از همان کابل دیتای تصویر (کابل شبکه) انجام می‌شود.

انتقال برق و داده از طریق کابل شبکه، با اتصال سوکت RJ45 به هر دستگاه صورت می‌گیرد. به این ترتیب فناوری PoE هزینه‌های کابل‌کشی و نصب را کاهش می‌دهد. در ادامه توضیحات کامل‌تری در این باره به شما ارائه خواهیم کرد.

 

تکنولوژی POE چیست؟

اصطلاح POE مخفف Power Over Ethernet به معنای تغذیه از شبکه می‌باشد. دوربین مداربسته‌هایی که مجهز به تکنولوژی PoE هستند، امکان تغذیه از طریق شبکه را دارند. برق مصرفی آنها از طریق همان کابلی که آنها را به شبکه متصل می‌کند (کابل اترنت) تامین خواهد شد. همه‌ی دوربین مداربسته‌ های تحت شبکه (IP) از این فناوری برخورداراند.

 

1-تکنولوژی POE در دوربین مداربسته چیست؟

 

+POE و تفاوت آن با POE

در PoE از بین چهار جفت سیم موجود در کابل اترنت، دو جفت برای انتقال برق و دو جفت دیگر برای انتقال اطلاعات در سرعت‌های 10 یا 100Mbps استفاده می‌شوند. این روش به دلیل جداسازی بستر انتقال برق و اطلاعات از یکدیگر، می‌تواند عیب‌یابی را راحت‌تر کند. به همین دلیل استفاده از آن رواج بسیاری دارد. اما در PoE+ از هر چهار جفت سیم به صورت همزمان، هم برای انتقال برق و هم انتقال اطلاعات استفاده می‌شود.

تفاوت اصلی PoE و PoE+ در میزان توانی است که می‌توانند برای دستگاه مصرف‌کننده فراهم می‌کنند. میزان توانی که PoE+ می‌تواند برای دستگاه‌های مصرف‌کننده فراهم کند، برابر 25.5W می‌باشد. در حالی که این توان در PoE برابر 15.4W است.

 

تکنولوژی poe در دوربین مداربسته چیست؟

 

مزایای فناوری POE در دوربین مدار بسته

صرفه جویی در هزینه های بستر سازی

به دلیل آنکه هر دو عمل انتقال دیتا و برق در فناوری POE تنها بر روی یک کابل انجام می‌شود. بنابراین، استفاده از فناوری POE در نصب و راه‌اندازی تجهیزات تحت شبکه منجر به کاهش چشمگیر هزینه‌ها می‌گردد.

سهولت در نصب و انعطاف پذیری

تجهیزاتی مثل دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) نقاط دسترسی یا Access Point، دستگاه های ضبط NVR و … می توانند در هر نقطه‌ای که بیشترین کاربرد را دارند، قرار گرفته و در صورت لزوم به راحتی به مکان دیگری منتقل گردند، بدون آنکه نیازی به وجود کابل‌کشی‌ها و پریزهای برق متعدد برای تک تک آنها وجود داشته باشد. همچنین تکنولوژی PoE این امکان را به شما می‌دهد که تجهیزات خود را در مکان‌های غیرقابل دسترس مانند سقف‌های کاذب و دیوار نیز نصب کنید.

کارایی بیشتر و بهتر

انتقال اطلاعات و برق از طریق POE یک فناوری هوشمند محسوب می‌شود. برق POE از یک منبع مرکزی تامین می‌گردد و دیگر نیازی به مجموعه‌ای از آداپتورهای دیواری توزیع شده در سرتاسر تجهیزات به صورت جداگانه برای هر دستگاه وجود ندارد. به علاوه، با در نظر گرفتن یک منبع برق اضطراری یا همان دستگاه UPS نیز می‌توان در هنگام قطع برق از کارکرد آن اطمینان حاصل کرد.

 

معایب تکنولوژی PoE دوربین مداربسته

  • هزینه تجهیزات POE به مراتب بالاتر از تجهیزات عادی مداربسته است. این نقطه ضعف باعث می‌شود استفاده از سیستم‌های POE تا حد زیادی محدود شود.
  • عیب دیگر سیستم‌های POE محدودیت توان خروجی آنهاست. تجیهزات با تکنولوژی PoE معمولا توان خروجی کمتر از 25وات دارند.
  • در مقابل استفاده از سیستم تغذیه POE می‌تواند پیچیدگی‌ها و زمان مورد نیاز برای اجرای سیستم مداربسته را به شدت کاهش داده و ایمنی سیستم را افزایش دهد.

 

جمع بندی

جهت استفاده از دوربین مداربسته با جدیدترین مدرن امروزی می‌توانید با تیم برنا بنیان مشورت کنید. از محصولات دوربین مداربسته های آنالوگ و تحت شبکه با برندهای داهوا و هایک ویژن و لوازم دوربین مداربسته با کمک کارشناس شرکت بهترین بهره را ببرید. راه های ارتباطی با این شرکت شامل تماس، چت واتساپ یا شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام یا تلگرام میباشد. آیکن‌های اشتراک‌گذاری زیر را جهت اطلاع کردن دیگران نیز ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *