دوربین مداربسته وایرلس یا بیسیم چیست؟

دوربین مداربسته وایرلس یا بیسیم

با پیشرفت روز افزون تکنولوژی استفاده از دوربین مداربسته وایرلس یا بیسیم در بین مشتریان دوربین مداربسته افزایش پیدا کرده است. دوربین مداربسته وایرلس، سیگنال های صوتی و تصویری را از طریق باند رادیویی به گیرنده بیسیم انتقال می‌دهد. دوربین مداربسته بیسیم، از مزیت‌های زیادی برخوردار بوده و نیز قابلیت Heartbeat را داراست و به دلیل نصب آسان؛ استفاده از آن اقتصادی‌تر می‌باشد. به این نوع دوربین مداربسته بیسیم، وایرلس یا دوربین مداربسته وای فای هم گفته می‌شود. در ادامه مطلب دلایل استفاده از دوربین وایرلس، معایب و انواع دوربین مداربسته وابرلس توضیح داده است. با ما همراه باشید.

 

چرا از دوربین مداربسته وایرلس استفاده می کنیم؟

دلایل استفاده از دوربین مداربسته وای فای یا وایرلس در موارد زیر اشاره شده است.

 

نظارت از راه دور:

با نصب دوربین مداربسته بیسیم یا وایرلس در فضای باز، می‌توانید محیط بیرون منزل یا دفتر کارتان را نظارت کنید. هرچند باید توجه داشت که دوربین مداربسته مورد استفاده در محیط‌های باز باید ضدآب و ضدگرد و خاک باشد تا باران و گرد و غبار وارد دوربین مداربسته نشود. نیز بتوانید در هر شرایط آب و هوایی دوربین مداربسته خود را در محیط خارجی نصب کنید.

با داشتن یک دوربین نظارتی در فضای باز، می‌توانید از حیاط خلوت یا محل عبور و مرور خانه‌تان محافظت کنید. به این ترتیب، از ورود افراد متفرقه و متجاوز به داخل ملک خود آگاه خواهید شد.

 

عدم نیاز به کابل شبکه:

از آنجا که سیستم به صورت بیسیم عمل می‌کند، دیگر برای اتصال به دوربین مداربسته نیازی به کابل‌کشی نخواهید داشت. البته دوربین‌های نظارتی برای کارکردن می‌بایست به یک دستگاه ضبط کننده متصل باشند.

دوربین مداربسته سیمی برای انتقال سیگنال‌های ویدئویی به دستگاه نمایش (رایانه، تلفن همراه یا تلویزیون) نیاز دارند تا به کابل‌های ویدئویی متصل باشند. اما امروزه با دوربین مداربسته وایرلس سیگنال‌های ویدیویی و همچنین سیگنال‌های صوتی، از طریق اینترنت یا شبکه بی‌سیم دیگری به دستگاه گیرنده یا ضبط‌کننده متصل می‌شود.

 

دسترسی آسان:

اغلب کاربران تصاویر ویدیویی را ضبط و ذخیره می‌کنند تا بعدا آنها را مشاهده کنند. به این منظور بسیاری از افراد از سیستم اجرای شبکه کامپیوتر و یا حساب‌های ذخیره‌سازی Cloud استفاده می‌کنند. دوربین مداربسته وای فای یا بیسیم، بدون توجه به اینکه در کجای دنیا باشید، به شما امکان مشاهده 24 ساعته را می‌دهند. جهت دریافت خدمات شبکه کامپیوتری می‌توانید با تیم برنا بنیان تماس بگیرید.

 

نصب راحت:

همانطور که در بالا ذکر شد، نصب دوربین مداربسته بیسیم ساده‌تر از دوربین مداربسته‌های سیمی است. دوربین مداربسته‌های سیمی باید به سیستم برق‌رسانی محل نصب متصل باشد. همچنین برای انتقال داده‌ها نیاز به کابل تصویر دارند. از این رو نصب این نوع دوربین مداربسته نیاز به نصاب حرفه‌ای دارد.

دوربین مداربسته بیسیم از دوبین مداربسته‌های سیمی اقتصادی‌تر هستند و جابجایی و انتقال آنها راحت و ساده می‌باشد. به جهت نصب ساده و آسان می‌توانید بدون نیاز به نصاب، این نوع دوربین مداربسته‌ها را راه‌اندازی کنید.

 

دسته های دوربین مداربسته بیسیم

دوربین مداربسته بیسیم، به طور کلی به دو دسته‌ی آنالوگ و تحت شبکه تقسیم می‌شوند. جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه “ تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه ” مراجعه کنید.

 

دوربین مداربسته وایرلس تحت شبکه و آنالوگ

 

دوربین مداربسته بیسیم آنالوگ

انتقال سیگنال‌های صوتی و تصویری در این نوع سیستم بی‌سیم، به وسیله فرکانس‌های رادیویی صورت می‌گیرد. برد انتقال دوربین مداربسته بیسیم انالوگ، معمولا حدود 91 متر در فضای باز است. این دوربین مداربسته آنالوگ، در سه فرکانس 900، 2.4 و 5.8 گیگاهرتز تولید و عرضه می‌شود. اکثر دوربین مداربسته‌های بیسیم آنالوگ، با فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار می‌کنند؛ از جمله مودم‌های خانگی، کنترل بازی ویدیویی، تلفن‌های بی‌سیم و ماکروویو.

با وجود سادگی و ارزان قیمت بودن، دوربین مداربسته بیسیم آنالوگ، معایبی هم دارد. بعد از تبدیل سیگنال‌های تصویر به سیگنال‌های رادیویی، این سیگنال‌ها برای ضبط و ذخیره، به دستگاه DVR انتقال پیدا می‌کند. نویزهای الکترومغناطیسی و شرایط آب و هوایی مانند رطوبت، سیگنال این نوع دوربین مداربسته را تحت تاثیر قرار داده، کیفیت انتقال را دچار اختلال می‌کند. درواقع اگر در مسیر دوربین مداربسته، مانع وجود داشته باشد و شرایط محیطی مناسب نباشد، سیگنال‌ها افت خواهند کرد. بروز این مشکلات باعث ایجاد نویز در تصویر می‌شود.

 

دوربین مداربسته بیسیم دیجیتال

دوربین مداربسته بیسیم دیجیتال یا تحت شبکه، انتقال تصویر را در بستر وای فای انجام می‌دهد. این دوریبن مداربسته تحت شبکه نسبت به دوربین مداربسته‌های بیسیم آنالوگ، کمتر تحت تاثیر نویز قرار گرفته و سرعت انتقال اطلاعات در آنها بیشتر است. دامنه انتقال این نوع دوربین مداربسته گسترده است و داده‌های تصویری و صوتی را با کیفیت بالا ضبط و ارائه می‌کند.

دوربین مداربسته‌های بیسیم تحت شبکه‌ای که دارای آنتن وای فای هستند، برد انتقال مناسبی ندارند. برای افزایش برد انتقال اطلاعات، باید از آنتن‌های حرفه‌ای و تقویت‌کننده‌های دیجیتال استفاده کرد.

 

معایب دوربین مداربسته بیسیم :

لازم به ذکر است که محدودیت‌هایی هم در مورد دوربین مداربسته بیسیم وجود دارد.

اتصال

یک دوربین مداربسته وای فای یا وایرلس‌، باید سیگنال و اتصال به شبکه شما را پشتیبانی کند تا بتواند تصاویر و ویدیوها را ضبط و ذخیره کند. اگر اتصال شما مختل شود، دوربین مداربسته وایرلس شما قادر به ارسال هیچ‌گونه فید تصویری یا ویدیویی به دستگاه نمایشگر نخواهد بود.

تغذیه

به علاوه، اگر دوربین مداربسته شما کاملا بیسیم باشد، برای تغذیه به نیروی باتری نیاز دارد. در این صورت باید مطمئن شوید که باتری را قبل از سوختن تعویض می‌کند.

دامنه

در آخر، دوربین مداربسته بیسیم، معمولا نمی‌تواند از مرکز اصلی فاصله زیادی داشته باشد. در صورت وجود میدان دید مستقیم، دوربین مداربسته بیسیم، دامنه‌ای حدود 150 متر را پوشش می‌دهد. این دامنه در فضای بسته‌ای مثل خانه معمولا 45 متر است. البته دامنه سیگنال به چند فاکتور بستگی دارد: مصالح ساختمانی منزل، سایر دستگاه‌های بیسیم در محیط و هر دیوار یا شی‌ای که سیگنال باید از آنها عبور کند.

دیوارهای گچی و شیشه‌ای شاید بر قدر سیگنال بیسیم تاثیر نگذارد، اما آجر و بتن در دریافت سیگنال توسط دوربین مداربسته تاثیر گذار هستند. اگر در بین دوربین مداربسته بیسیم و گیرنده، دیوارهای آجری، کف بتونی و یا درختان بزرگ وجود داشته باشد، این احتمال وجود دارد که قدرت سیگنال ضعیف شود.

 

مطالب مرتبط: آیا دوربین مداربسته بدون اینترنت کار میکند؟

 

انواع دوربین مداربسته وایرلس

انواع دوربین مداربسته وایرلس یا بیسیم مختلف است که چه از نظر شکل ظاهری و چه از نظر کارکرد و امنیت دوربین مداربسته با هم متفاوت هستند. برای تهیه دوربین مداربسته بیسیم مورد نظر و متناسب با نیازتان، لازم است که با انواع این دوربین مداربسته‌ها آشنایی داشته باشید. به این منظور در ادامه، به معرفی مختصر انواع دوربین مداربسته بیسیم پرداخته‌ایم.

 

دوربین مداربسته وایرلس و انواع آن

 

بیبی کم :

بیبی کم (Baby cam) یا همان دوربین کودک، یکی از انواع دوربین مداربسته وایرلس یا بیسیم است که برای نظارت کودکان و سالمندان از راه دور، استفاده می‌شود. این نوع دوربین مداربسته (که به آن اصطلاحا دوربین بیسیم رم خور نیز گفته می‌شود) اغلب از طریق وای فای فعالیت می‌کنند. تصاویر این دوربین، با استفاده از تلفن همراه و نرم افزارهای مربوطه، قابل مشاهده می‌باشند. به بیبی کم، دوربین مداربسته بیسیم گردان هم گفته می‌شود.

 

لامپی :

دوربین مداربسته لامپی یکی از مهمترین انواع دوربین مداربسته وایرلس است. این نوع دوربین، امکان دید 360 داشته، زاویه دید گسترده‌ای را پوشش می‌دهد. این نوع دوربین مداربسته به دلیل شباهت به لامپ، گزینه مناسبی برای نظارت نامحسوس می‌باشد.

آموزش نصب دوربین لامپی بسیار ساده است. کافی است آنرا به سرپیچ لامپ متصل کرده، سپس با اتصال هات اسپات، به وسیله تلفن همراه به نظارت بپردازید. دوربین مداربسته لامپی بیشتر مناسب جهت نصب در محیط‌های داخلی می‌باشد. تصاویر در این دوربین مداربسته بر روی کارت حافظه ذخیره می‌شوند.

 

مینی واید :

دوربین مداربسته بیسیم مینی واید از کوچکترین دوربین مداربسته‌هاست. این دوربین مداربسته قابل حمل بوده و تصاویر را با کیفیت HD بر روی کارت TF ذخیره می‌کند. این تصاویر و ویدیوها، در تلفن همراه یا کامپیوتر قابل مشاهده می‌باشند. امکان نظارت و استفاده مشترک چند کاربر از دوربین مداربسته مینی واید وجود دارد.

دوربین مداربسته بیسیم مینی واید قابل شارژ با پاور بانک و شارژر اندروید می‌باشد. هشدارهای فعال، دید در شب، زاویه دید 150 درجه و سازگاری با IOS و اندروید از ویژگی‌های مهم این دوربین مداربسته هستند.

 

پاناروما :

دوربین مداربسته پانورما با نام‌های دیگری مثل دوربین مداربسته 360 درجه، دوربین مداربسته فیش آی یا چشم ماهی هم شناخته می‌شود. دوربین مداربسته پاناروما، به دو شکل دید از بالا به صورت سقفی یا دید عمودی به صورت دیواری، قابل نصب است. تمام زوایا را پوشش می‌دهد و کار چند دوربین مداربسته را انجام می‌دهد.

 

سیم کارت خور :

همان‌طور که از اسمش پیداست، دوربین مداربسته سیم کارت خور، با استفاده از اینترنت سیم‌کارت فعالیت می‌کند. این نوع دوربین مداربسته وایرلس نیز بدون نیاز به سیم‌کشی و کابل برق و شبکه می‌تواند در هر مکانی نصب شود. وقتی که آنتن دهی محل نصب مناسب باشد، دوربین مداربسته سیم کارت خور تصاویر را بر روی رمی که در آن قرار می‌گیرد، ضبط می‌کند. تغذیه این دوربین مداربسته از طریق باتری یا باتری خورشیدی، انجام می‌گردد.

 

جمع بندی

برای آگاهی از قیمت دوربین مدار بسته بیسیم از صفحه محصولات و فروشگاه سایت برنابنیان دیدن بفرمایید. همچنین می‌توانید جهت راه اندازی و نصب دوربین مداربسته بیسیم یا وایرلس توسط تیم برنا بنیان به صفحه خدمات دوربین مداربسته مراجعه نمایید. درصورت تمایل جهت دسترسی سریعتر، شبکه های اجتماعی اینستاگرام، تلگرام و لینکدین را دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *